1. Home
  2. Aparcaments
  3. Entrada Exprés
  4. Què és l’Entrada exprés?

Què és l’Entrada exprés?

Entrada Express és el sistema d’entrada i sortida sense tiquets dels nostres pàrquings.

La barrera de l’aparcament llegirà la teva matrícula en aproximar-te i s’obrirà automàticament.
En sortir, l’app cobrarà automàticament en el teu mètode de pagament el temps gaudit. Sense necessitat de passar pel caixer, sense monedes i sense haver d’esperar.

Important, per poder utilitzar Entrada Express és necessari tenir:

• Un compte a l’app de Telpark.
  • Un mitjà de pagament afegit a l’app.
  • Activada l’entrada express per a la teva matrícula a l’app.

Fes clic aquí per veure detalladament com activar l’Entrada Express. Gaudeix de la promoció exclusiva. Estalvia temps i diners.

La funcionalitat d’Entrada Express està disponible a Espanya i Portugal.