1. Home
  2. Aparcaments
  3. Entrada Exprés
  4. Com puc activar l’Entrada Exprés?

Com puc activar l’Entrada Exprés?

Per activar Entrada Express hauràs de tenir prèviament:

• Un compte a l’app de Telpark.
  • Un mitjà de pagament configurat a l’app. Fes clic aquí per veure detalladament com afegir-lo.
Com activar Entrada Express pas a pas:
  1. Entra a l’app Telpark i fes clic a la secció «Entrada Express».
  2. Afegeix la matrícula desitjada si no en tens cap de registrada (prement sobre el botó «+»).
  3. Una vegada afegida, activa el botó que apareix al costat i ja està a punt.

Si s’ha activat correctament, hauries de llegir “Entrada Express” al costat de la teva matrícula. A partir d’ara podràs gaudir de fins al 40% de descompte en molts dels nostres pàrquings.

Actualment entrada express només es pot activar amb targeta de crèdit com a mitjà de pagament.