Zertan datza eta nola erreserba dezaket?

Funtzionalitate honen bidez, gaur erreserbatu, eta erreserbaren egunean/egunetan erabil dezakezu. Horretarako, kreditu-txartela erregistratua eta Sarrera bizkorra aktibatua izan behar duzu, Aparkalekuak atalean.

Gogoan izan, erreserba egina baduzu, ez duzula tiketa hartu behar aparkalekuaren sarreran, eta nahi adina aldiz sartu eta irten zaitezkeela bonuak irauten duen bitartean, edo erreserban kontratatutako denbora baino gehiago geratu. Kasu horretan, zure kreditu-txartelean kobratuko zaizu denbora gehigarri hori, zure txandakatze-tarifaren arabera.

App-a erabiliz ordain dezakezu erreserba, kreditu-txartelaren edo PayPal aplikazioaren bidez. Aparkalekua erreserbatu aukeran klik eginez, prezioak ikusi, eta zure erreserba sortu ahal izango duzu menu nagusian:

1. Aukeratu aparkalekua

2. Markatu erreserbatu nahi duzun/dituzun eguna/egunak

3. Aukeratu hasierako data eta ordua

4. Erreserba berretsi aurretik, egiaztatu datak eta orduak

5. Egin klik Egin erreserba atalean

Erreserba egin aurretik, gogoratu, erreserba onartu ondoren, ezin direla aldatu data eta ordua. Zure erreserbara lotutako ibilgailuaren matrikula bakarrik aldatu ahal izango duzu.