1. Home
  2. Telpark gida
  3. Ezaugarri nagusiak
  4. Zer gailutan erabil daiteke aplikazioa?

Zer gailutan erabil daiteke aplikazioa?

Telpark erabilgarri dago App Store-n eta Google Play-n, eta iPhone-kin nahiz Android smartphone-kin funtzionatzen du.

Gainerako sistemen kasuan (BlackBerry, Windows Phone, ordenagailuak eta bestelakoak)  web aplikazioaren bidez erabil dezakezu. Pantaila tamaina desberdinetara egokitzeko diseinatuta dago web app-a.

Zalantzak izaten jarraitzen duzu? Ez kezkatu. Jarri gurekin harremanetan, pozik lagunduko dizugu.

Artikulu hau lagungarria izan al da?