1. Home
  2. Telpark gida
  3. Ezaugarri nagusiak
  4. Nola has naiteke Telpark erabiltzen?

Nola has naiteke Telpark erabiltzen?

Telpark erabiltzen hasteko, nahikoa duzu App Store-n edo Google Play-n aplikazioa deskargatzearekin edo gure web app-ean sartuta deskarga dezakezu. Hortik aurrera, jarraitu argibideei eta egin erregistroa edo login-a.

Android

Zure smartphone-an, sartu Google Play Store-ra. Pantailaren goialdean dagoen bilaketa-barran, idatzi “Telpark”, eta, jarraitzeko, sakatu lupari. Orain, nahikoa duzu Telpark aplikazio aukeratu eta “instalatu” sakatzearekin.

iOS

Zure iPhone-aren menuan, aukeratu aplikazioa App Store-n. Beheko barran, aukeratu bilaketa ikonoa, eta idatzi “Telpark”. Ondoren, aukeratu aplikazioa, eta instalatu.

Web app

Gure homepage-n, egin klik Hasi saioa edo Sortu kontua ataletan.