1. Home
  2. Telpark gida
  3. Funtzionamendua
  4. Nola egiten da kontu bat edo login?

Nola egiten da kontu bat edo login?

Kontu bat edo login bi eratara egin daiteke: zuzenean zure mugikorrean edo gure webgunearen bitartez. Prozesua berdintsua da.

Kontu bat sortzea

Telparkera web orriaren edo aplikazioaren bitartez sar zaitezke. Edozein aukera erabilita ere, “Kontu bat sortu” atalean erregistratu beharko duzu eta, horretarako, zure posta elektronikoa eta pasahitz bat sartu beharko dituzu. Erregistratzeko prozesua amaitzean, e-mail bat jasoko duzu eta Telpark inongo arazorik gabe erabili ahal izango duzu.

Login egitea

Login egiteko, kontua sortzeko erabilitako datu berberak erabili behar dituzu. Aplikazioan edo web orrian datuak berriz sartu eta saioa hasi beharko duzu. Pasahitza gogoratzen ez baduzu, egin klik hemen eta nola berreskura dezakezun ikusiko duzu.