1. Home
  2. Nire kontua
  3. Nola berreskura dezaket nire pasahitza?

Nola berreskura dezaket nire pasahitza?

Bi modu daude pasahitza aldatzeko: baldin badakizu, zuzenean alda dezakezu, app-aren bitartez; gogoratzen ez baduzu, berriz, berreskuratu egin beharko duzu.

Pasahitza nola aldatu

Pasahitza aldatzeko, joan Aukera gehiago – Kontua – Aldatu pasahitza aukerara. Egungo pasahitza idatzi beharko duzu, eta ondoren, pasahitz berria.

Pasahitza nola berreskuratu

Saioa itxi behar duzu Aukera gehiago – Kontua aukeran, eta, ondoren, pantaila nagusian, egin klik Berreskuratu pasahitza atalean. Hor zaudela, zure helbide elektronikoa idatzi behar duzu, eta Berreskuratu atalean klik egin. Segidan, mezu elektroniko bat bidaliko dizugu, pasahitza berrezartzeko.