1. Home
  2. Parkimetroa
  3. Ezaugarri nagusiak
  4. Nola aktiba ditzaket jakinarazpenak?

Nola aktiba ditzaket jakinarazpenak?

Jakinarazpenak app-ean aktibatzeko, jo pantaila nagusiko Aukera gehiago – Konfigurazioa aukerara, eta aktibatu bi abisuak.

Halaber, Aukera gehiago – Jakinarazpenak aukeran, E-posta, Sakatu edo telefonoko alarmaren bidez konfigura ditzakezu jakinarazpenak.

Jakinarazten dizugu salaketetarako jakinarazpenak ez daudela erabilgarri.

Zalantzak izaten jarraitzen duzu? Ez kezkatu. Jarri gurekin harremanetan, pozik lagunduko dizugu.

Artikulu hau lagungarria izan al da?