1. Home
  2. Parquímetre
  3. Aspectes bàsics
  4. Què he de fer si soc resident?

Què he de fer si soc resident?

Quan introdueixis la matrícula a l’aplicació, l’app seleccionarà automàticament l’import amb el descompte. Si no t’hi apareix, contacta amb el centre d’estacionament regulat perquè verifiquin les teves dades.

Recorda que els residents tan sols poden aparcar amb descompte a la seva zona corresponent; en totes les altres, han de pagar l'estacionament amb la tarifa corresponent a la zona en concret.