1. Home
  2. Aparcaments
  3. Abonats
  4. Puc utilitzar Telpark amb el meu abonament?

Puc utilitzar Telpark amb el meu abonament?

Pots fer-ho fent clic a Abonats a la pantalla principal. Per poder accedir a aquesta opció, heu de tenir activada l’Entrada Express i en els mitjans de pagament tenir activada una targeta de crèdit vàlida.

Després veuràs l’opció Agregar abonament, on has d’introduir totes les dades de la teva abonament: pàrquing (al desplegable podràs visualitzar si en el teu pàrquing està disponible per associar el teu abonament a Telpark), vehicle i el número de targeta d’abonat.

Per poder fer ús d’aquesta opció, hauràs de comunicar-ho a l’aparcament.