1. Home
  2. Denúncies
  3. Puc pagar una denúncia amb Telpark?

Puc pagar una denúncia amb Telpark?

Sí, Telpark permet anul·lar les denúncies que estan dins el període d’anul·lació. Per anul·lar una denúncia, has de seguir els passos següents:

A Espanya

Només cal que premis Pagar denúncia a la secció Parquímetre del teu menú principal.

A Portugal

Prem el botó Més opcions – Denúncies, tot seguit tria la ciutat i el país i, finalment, introdueix la referència de la denúncia (exemple: ABC1234567) i fes clic a Cercar denúncies.

Recorda que tan sols s’hi visualitzaran les denúncies que siguin anul·lables i que estiguin dins del període d’anul·lació; altrament, no seran visibles.

En cas que el període d’anul·lació hagi finalitzat, has d’esperar que la denúncia et sigui notificada al domicili i seguir les instruccions que hi trobaràs.