1. Home
  2. Parquímetre
  3. Aspectes bàsics
  4. Puc interrompre l’estacionament?

Puc interrompre l’estacionament?

El sistema d’«Acabar» o «Finalitzar» el temps d’aparcament sense consumir tot l’import seleccionat no t’acumula l’import per a un altre estacionament, sinó que et permet pagar pel temps exacte que has estacionat el vehicle. En l’actualitat, disposem d’aquesta funcionalitat en algunes localitats d’Espanya i també de Portugal.

Aquesta funcionalitat està disponible a: Albacete, Alcázar de San Juan, Almería, Barakaldo, Benalmádena, Cádiz, Ciudad Real, Don Benito, Fuengirola, Guadalajara, León, Lepe, Málaga, Mollerusa, Palencia, Ribamontán al Mar (Somo), Santander, Tarragona, Toledo, Tomelloso, Valencia, Valladolid, Vigo, Villanueva de la Serena, Vitoria, Xátiva i Zafra.

Aquesta funcionalitat és efectiva a partir de l’estacionament mínim establert en l’ordenança municipal. L’app fa el cobrament un cop s’ha acabat l’estacionament i d’aquesta manera en recalcula el cost real.