1. Home
  2. Parquímetre
  3. Aspectes bàsics
  4. Puc cancel·lar o modificar un tiquet que hagi fet per error?

Puc cancel·lar o modificar un tiquet que hagi fet per error?

Ens sap greu, però actualment no és possible ni modificar ni anul·lar un pagament ja confirmat.

Et recomanem que, abans de confirmar el pagament, revisis sempre les dades que apareixen en la pantalla de resum del tiquet que has de pagar (matrícula, ciutat, zona, barri, import, etc.) per evitar aquesta mena d'errors.

Pots consultar els termes i les condicions d’ús del servei a www.telpark.com/terms/