1. Home
  2. Guia Telpark
  3. Aspectes bàsics
  4. Per a quins dispositius està disponible l’aplicació?

Per a quins dispositius està disponible l’aplicació?

Telpark està disponible a l’App Store  i al Google Play Store, i funciona tant a iPhone com als smartphones Android.

Per a la resta de sistemes (BlackBerry, Windows Phone, ordinadors i altres), pots utilitzar-la a través de l’aplicació web. Aquesta aplicació web es va dissenyar per adaptar-se a diverses mides de pantalla.

Segueixes tenint dubtes? No et preocupis. Contacta amb nosaltres, estarem encantats d'ajudar-te.

Ha sigut útil aquest article?