1. Home
  2. Aparcaments
  3. Multipass
  4. Multipass. La solució adaptada a les teves necessitats d’aparcament.

Multipass. La solució adaptada a les teves necessitats d’aparcament.

Estàs cansat de buscar un aparcament a prop de casa teva o de la feina? Aparques habitualment en un mateix pàrquing? Descobreix Multipass!  😉

Multipass és el producte perfecte per poder aparcar al teu pàrquing preferit el dia que vulguis, fins a 12 hores cada passi, sense haver de fixar la data per endavant i al millor preu. Estalvia fins a un 85% sobre la tarifa de rotació del pàrquing.

Pots adquirir el teu Multipass amb 5, 10 o 20 passis a través de l’app de Telpark. El descompte és variable en funció del pàrquing i el nombre de passis que contractis.

Com compro el meu Multipass?

És molt fàcil!

1. Obre l’app i fes clic a la secció “Multipass”.

2. A continuació, localitza el pàrquing en què vulguis contractar el teu Multipass.

3. Selecciona el nombre de passis del teu Multipass (des de 5 passis).

4. Selecciona el vehicle amb què faràs ús del teu Multipass.

5. Revisa les teves dades i confirma la teva compra.

Ja està! Al teu apartat Multipass hi veuràs els passis que tens actius. En el detall podràs trobar l’adreça del teu pàrquing i la matrícula associada al teu Multipass.

Condicions:

• Un passi és vàlid durant 12 hores després de la teva entrada al pàrquing.
  • Passades aquestes 12 hores, es cobrarà l’excés per la tarifa de rotació del pàrquing. Et recomanem que activis Entrada Express per poder gaudir del preu de rotació amb descompte.
  • Una única entrada i sortida a l’aparcament per cada passi.
  • Cada Multipass és vàlid només per al pàrquing seleccionada en la compra.
  • Adquisició del producte només a l’app de Telpark.
  • 1 any de caducitat des del moment de la compra.