1. Home
  2. Denúncies
  3. T'han multat?
  4. A la Comunitat de Madrid
  5. M’han multat perquè el localitzador GPS no funcionava correctament. Què he de fer?
  1. Home
  2. Denúncies
  3. T'han multat?
  4. A la resta d'Espanya
  5. M’han multat perquè el localitzador GPS no funcionava correctament. Què he de fer?

M’han multat perquè el localitzador GPS no funcionava correctament. Què he de fer?

L’app utilitza el GPS del dispositiu mòbil (les dades que facilita) per ajudar a ubicar la teva posició en el moment de la compra del tiquet d’estacionament. Qui posiciona no és l’app, sinó que és el telèfon, que li «passa» les coordenades a l’app.

El comportament de l’app en les situacions en què la posició és limítrof a la frontera de barris (< 50 metres aprox.), per evitar aquests errors tant com sigui possible, podem resumir-ho de la manera següent:

• En aquests casos l’app no selecciona de manera automàtica el barri i demana que ho faci l’usuari perquè no aconsegueix determinar-lo amb prou precisió.
  • Tan sols ho fa de manera automàtica quan s’està a més d’aquesta distància d’una frontera.

Això, és clar, depèn de la precisió del GPS, ja que si el GPS té un error de 65 m, sempre està per sobre d’aquests 50 m de marge.

Comprova que t’has situat al lloc correcte. Això passa amb totes les apps que utilitzen GPS, perquè la precisió depèn del telèfon mòbil.

Si no estàs d’acord amb la teva denúncia, pots fer les al·legacions oportunes a l’ajuntament. També disposes dels Termes i condicions d’ús a la pàgina web.