1. Home
  2. Parquímetre
  3. Aspectes bàsics
  4. La meva sessió d’estacionament s’ha prolongat fins al dia següent i jo he pagat només per uns minuts. Què puc fer?

La meva sessió d’estacionament s’ha prolongat fins al dia següent i jo he pagat només per uns minuts. Què puc fer?

Si fem un pagament després que hagi finalitzat el servei d’estacionament de la teva ciutat, el parquímetre ens dona un tiquet vàlid per al dia següent de regulació, amb el temps corresponent a l’import introduït.

L’app està programada de manera que, si traiem el tiquet fora d’horari de regulació, et dona un tiquet en què el temps d’estacionament comença a comptar a partir de l’hora següent en què el servei entri en funcionament. És a dir, si l’obtens un diumenge, el temps del tiquet comença a comptar a partir de les 9.30 h del dilluns.

En aquests casos no escau la devolució, perquè l'usuari ha de supervisar les dades del tiquet abans de confirmar l'estacionament.