1. Home
  2. Guia Telpark
  3. Aspectes bàsics
  4. Estan segures les dades que l’usuari facilita?

Estan segures les dades que l’usuari facilita?

Sí. Maksu aplica les mesures tècniques i organitzatives de seguretat necessàries per tal de garantir la protecció de les teves dades personals i el compliment dels requisits establerts per la normativa d’aplicació.

L’aplicació Telpark compleix tots els requisits tècnics i legals exigits pel Reglament General de Protecció de Dades, i la Llei de Protecció de Dades. Tant la pàgina web com l’aplicació per a telèfon intel·ligent estan degudament actualitzades a la nova normativa. Compta també amb un Delegat de Protecció de Dades que té com a funcions principals l’assessorament, l’atenció i la informació tant a l’empresa com als empleats, i també als usuaris que exerceixin qualsevol dels drets recollits en la normativa.

En aquest sentit, t’indiquem que podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, limitació del tractament i portabilitat de les dades en els casos en què desitgis i amb l’abast que estableixi la normativa aplicable a cada moment, i tens també dret de retirar el consentiment, si l’haguessis prestat, i d’oposar-te a rebre comunicacions comercials.

Per exercir aquests drets podràs adreçar-te a Maksu per algun dels canals següents:

• Correu postal, adjuntant fotocòpia del DNI, passaport o qualsevol altre document identificatiu, i petició en què es concreti la sol·licitud a Maksu España, SL, Av. General Perón, 36, planta 1a, Departament d’Atenció al Client RGPD.
  • Correu electrònic a l’adreça dpo@telpak.com amb la informació següent: nom i cognoms de l’interessat, fotocòpia del Document Nacional d’Identitat, passaport o qualsevol altre document identificatiu, i petició en què es concreti la sol·licitud.

És important tenir present també el dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

T’informem també que les dades bancàries es troben en una plataforma de pagament segura.