1. Home
  2. Reserves pàrquing
  3. Què és i com fer una reserva.
  4. En què consisteix i com puc fer la reserva?

En què consisteix i com puc fer la reserva?

Amb aquesta funcionalitat pots reservar avui i utilitzar-la el dia o els dies de la reserva. Per fer-ho, has de tenir registrada la targeta de crèdit i tenir activada l’Entrada exprés a l’apartat Aparcaments.

Recorda que no has d’agafar tiquet a l’entrada al pàrquing perquè tens la reserva. Hi pots entrar i en pots sortir tantes vegades com vulguis durant la durada del bo o bé romandre-hi més temps del que tens contractat en la reserva. En aquest cas, es cobrarà l’excés de temps, a la teva targeta de crèdit, segons la tarifa de rotació.

Pots abonar la reserva a través de l’app mitjançant targeta de crèdit o PayPal i visualitzar els preus creant la teva reserva al menú principal fent clic a Reservar pàrquing:

1. Selecciona el pàrquing.
2. Marca el dia o els dies que vols reservar.
3. Tria la data i l’hora d’inici.
4. Corrobora les dates i les hores abans de confirmar la reserva.
5. Fes clic a Fer reserva.

Recorda que un cop acceptada la reserva, ja no en pots modificar ni la data ni l’hora, però sí que pots canviar la matrícula del vehicle que hi tens assignat.