1. Home
  2. Denúncies
  3. T'han multat?
  4. A la Comunitat de Madrid
  5. Em vaig equivocar i vaig registrar malament la matrícula a Telpark. Què puc fer?

Em vaig equivocar i vaig registrar malament la matrícula a Telpark. Què puc fer?

Et recomanem que, abans de confirmar el pagament, revisis sempre les dades que apareixen en la pantalla de confirmació de pagament (matrícula, ciutat, zona, barri, import, etc.) per evitar aquesta mena d'errors.

T’informem que la denúncia és correcta, ja que el tiquet que vas obtenir no es correspon amb el vehicle denunciat. Revisa les matrícules que tens registrades a l’aplicació amb les quals has fet els últims pagaments.

Pots fer les al·legacions pertinents a l’ajuntament aportant les proves que creguis necessàries. Per a més informació, contacta directament amb el centre d’estacionament regulat de la teva ciutat.