1. Home
  2. Parquímetre
  3. Aspectes bàsics
  4. Com saben els controladors que he pagat amb Telpark?

Com saben els controladors que he pagat amb Telpark?

Els controladors de l’estacionament regulat disposen d’un dispositiu on poden supervisar els pagaments fets amb Telpark a través de la teva matrícula.

Tot i que no cal tenir una acreditació que identifiqui que el pagament s’ha fet a través de Telpark, et facilitem un distintiu que t’identifica com a usuari de l’aplicació.

Col·loca'l en un lloc ben visible del parabrisa del vehicle perquè el nostre personal pugui identificar-lo.