1. Home
  2. El meu compte
  3. Com puc recuperar la meva contrasenya?

Com puc recuperar la meva contrasenya?

Hi ha dues maneres de canviar la contrasenya: si te la saps, pots modificar-la directament a l’app; si no te’n recordes, has de recuperar-la.

Modificar la contrasenya

Per modificar la contrasenya has d’anar a Més opcions – Compte – Canviar de contrasenya, on hauràs d’introduir la contrasenya actual i tot seguit la nova contrasenya.

Recuperar la contrasenya

Has de tancar sessió a Més opcions – Compte i, tot seguit, a la pantalla principal, prem Recuperar la contrasenya, introdueix-hi el correu electrònic i fes clic a Recuperar. A continuació, t’enviarem un correu electrònic per restablir la contrasenya.

Segueixes tenint dubtes? No et preocupis. Contacta amb nosaltres, estarem encantats d'ajudar-te.

Ha sigut útil aquest article?