1. Home
  2. Guia Telpark
  3. Funcionament
  4. Com puc descarregar els justificants de pagament?

Com puc descarregar els justificants de pagament?

Al mòbil

Podràs accedir als tiquets a l’app, accedint a Més opcions – Històric a ” i seguidament a Pagaments. Prement damunt del pagament que desitgis, tindràs accés i podràs descarregar-te els rebuts/justificants corresponents.

A l’ordinador

A través del web, pots trobar i descarregar tots els teus tiquets en l’opció Històric – Factura, després d’iniciar sessió a la  web app