1. Home
  2. Guia Telpark
  3. Funcionament
  4. Com puc crear un compte o iniciar la sessió?

Com puc crear un compte o iniciar la sessió?

Pots crear un compte o iniciar la sessió de dues formes: directament al teu mòbil o a través de la nostra pàgina web. El procés és similar.

Crea un compte

Pots accedir a Telpark mitjançant la pàgina web, o a través de l’aplicació. Quan hi entris de qualsevol de les opcions, hauràs de registrar-te a “Crea un compte” introduint el teu correu electrònic i una contrasenya. Una vegada finalitzat el procés de registre, rebràs un missatge de correu electrònic i podràs gaudir de Telpark sense cap problema.

Inici de sessió

Per iniciar la sessió, només has d’utilitzar les mateixes dades que vas fer servir per crear un compte. Les has de tornar a introduir a l’aplicació o a la pàgina web i iniciar sessió. Si no recordes la teva contrasenya, fes clic aquí i descobreix com la pots recuperar.