1. Home
  2. Guia Telpark
  3. Aspectes bàsics
  4. Com puc començar a fer servir Telpark?

Com puc començar a fer servir Telpark?

Per començar a utilitzar Telpark, tan sols has de baixar l’aplicació a l’App Store  o Google Play o accedir al nostre web app. A partir d’aquí, segueix les instruccions i registra-t’hi.

Android

Fes servir el mòbil per a accedir a Google Play Store. A la barra de cerca, situada a la part superior de la pantalla, escriu-hi «Telpark« i pressiona la lupa per continuar. Ara tan sols has de seleccionar l’aplicació Telpark i prémer a «instal·lar».

iOS

Al menú del teu iPhone, tria l’aplicació App Store. A la barra inferior, selecciona la icona de cerca i escriu-hi «Telpark». Tot seguit, selecciona l’aplicació i instal·la-la al mòbil.

Web app

A la nostra pàgina d’inici, fes clic a «Iniciar sessió» o «Crear compte».