1. Home
  2. Parquímetre
  3. Aspectes bàsics
  4. Com puc activar les notificacions?

Com puc activar les notificacions?

Per activar les notificacions a l’app, fes clic a Més opcions – Configuració a la pantalla principal i s’activaran els dos avisos.

Des de Més opcions – Notificacions també pots configurar les notificacions per correu electrònic, push o alarma local del telèfon.

T’informem que les notificacions per a denúncies no estan disponibles.

Segueixes tenint dubtes? No et preocupis. Contacta amb nosaltres, estarem encantats d'ajudar-te.

Ha sigut útil aquest article?