1. Home
  2. Vehicle elèctric
  3. Com funciona la recàrrega de vehicles elèctrics?

Com funciona la recàrrega de vehicles elèctrics?

Connecta el vehicle amb el teu cable (Mennekes tipus 2) a l’equip de càrrega que subministra fins a 22kW de potència en corrent altern. A continuació selecciona l’opció Vehicle elèctric a l’app de Telpark, escriu el número d’equip que veuràs al punt de recàrrega i la càrrega s’iniciarà.

Quan hagis acabat o estiguis a punt per marxar, prem l’opció d’aturar per acabar el procés de càrrega.

Se’t carregarà l’import corresponent a la recàrrega a la targeta de crèdit .

Pàrquings amb carregadors elèctrics: