1. Home
  2. Aparcaments
  3. Abonats
  4. Com comprar un abonament?

Com comprar un abonament?

En aquesta secció podràs comprar un abonament en un dels pàrquings Empark que tenim associats a la nostra aplicació. Descobreix els abonaments de pàrquing mensuals d’Empark per poder aparcar de manera segura i sempre amb els millors descomptes. Entra a Comprar abonament o https://www.empark.com/es/es/abonos i troba el que més s’adapti a les teves necessitats i horaris. Tenim els millors preus en abonaments mensuals, de dia, tarda o nit, flexibles o 24 h.

1. Troba el pàrquing cercant per ciutat i t’apareixerà una llista dels pàrquings disponibles a la ciutat.
  2. Fes clic a Compra el teu abonament i selecciona en el calendari la data d’inici de l’abonament. Tria l’opció que millor s’adapti a tu i compra el teu abonament pagant el primer període en línia. Després, hauràs de domiciliar els rebuts següents i introduir les dades del compte bancari a la plataforma de pagaments.