1. Home
  2. Denúncies
  3. Com cercar denúncies?

Com cercar denúncies?

És molt senzill. Entra a l’app i prem Pagar denúncia. Hauràs d’introduir les dades de la denúncia:

1. Cerca la ciutat on has estat denunciat.
  2. Selecciona i revisa la matrícula denunciada.
  3. Prem Cercar denúncies.

Si no hi consta cap denúncia, és possible que ja no sigui anul·lable o que no hagis estat denunciat. Si tens dubtes de si has estat denunciat, et recomano que et posis en contacte amb el centre d’estacionament regulat de la teva ciutat.

Portugal: és molt senzill. Entra a l’app i prem Pagar avís. Hauràs d’introduir les dades de la denúncia: la ciutat i l’expedient o codi de l’avís, que haurà d’estar imprès a la capçalera del document que t’hagin lliurat. Després, podràs fer el pagament d’anul·lació de la denúncia.

Si tens altres denúncies anul·lables, també podràs optar per saldar el deute total.